0 height=532 style='position:absolute; left66%; top:1px; width:15; height:532px;'>0>

Thursday, 22 December 2011

B E N C I !!

kau neyh kan ?? laki yg paling kejam penaa aku jumpe , kau ckp dgn anak aku kau nk pujuk aku tpi kau buad aku saked atyy ade lha , yana kalau yana bcee neyh mkne nye mum still syg kan yana lgi , mum tahu mum bkn mum yg terbaik untuk yana kan ? kau pon shah , aku tahu aku bkn isteri , isteri lhaaa konon kan -.- ? shah kalau kau syg aku kau tk kan buad aku saked atyy taww , yana sorry taww kalau mum buad yana benci kt mum , mum tk bleyy bgi yg terbaik untuk yana , mum thu mum salah , kalau yana bencikan mum skali pon , tkpee , mum sanggop ~ mum tk kesah jnji anak mum happy ^^ ! shah aku tahu aku bkn yg terbaik untuk kau , kau kene faham aku , kalau lha yana and papa berada di tempat mum pasti kauorg rase ape yg mum rase , pedih , perit , sumee tu mum tanggong , ade mum bgi ckeytckeyt kat korang suroo korang tanggong skali ? ade ke ? tk de kan ? hmm , malas nk ckp panjangpanjag -.- byee


SORRY I CAN'T BE PERFECT :')

Tuesday, 20 December 2011

M A L A S !!

errr , mak aku neyh bnyak kali call suroo kemas  rumah ! penad lha asik kemas rumah jee >.< ! kauorg bleyy tlg aku ? suwerrr , aku nk kluar lepak dgn membe pon susaa , aku nk ckp dgn abg abg hensem and akk akk hot dlm neyh pon susaa , haha , kay aku gilee ! weyhhhh !! bosan siott nk jee aku menjerit tpi tk sanggop , tk sanggop kehilangan soree aku yg cun melecun neyh , haha ~ yay yay jpgi nk gi maen badminton , bleyy arr aku cuci mate tgk mamatmamat ensem kat sane , cehh , haha !! biar lha aku nk mnggedik ke ape ke , kau pahal ?? cehh ceehhh nak gadoo konon , haha ~ kayy lha awak awak awak dan awak , saye nk out , selamat babai <--- ayat aku tk bley bla siot , haha , byee !! syg kauorg , muahhh :*

Monday, 19 December 2011

the owner ^^

heyy korang , aku rancak bersembang kat cneyh kan ? tpi korang kenal ke aku ? haha penaa tgk muke aku ? penaaa kee ? tk penaa leteww , hahaha !! bosan kan weyh ? kau bosan jugak kan ? same dgn aku ~ aku bosan bosan bosan bla bla bla ~ lalaa <3 ! aku nyanyi  weyh , kau dgr kee ? hewhew , ape ? tak dgr ? bagus lha , soree aku daa lha terlampau sedap weyh , haha XD , okay berbalik kepade tajuk kite ari ni selatan adee lha tmpt eyh salah topik haha *covercover* ~ kau nk tgk muke aku ? eyh , sabarr lha maen tolaktolak pulak , haha ,jeng jeng jeng !! ini lha muke aku ^^ , kau tgk mate aku ! haha , kau tak suke ? kesah pulak aku :p kay lhaa byebye :*
 

Shahrol Nizam

heyy peeps , neyh rina nk cerite pasal bf rina yg dulu . tk dulu sgt lha , haha ~ kiteorg baru je break ^^ !! hmm , kalau ikut kan hati mmg aku syg dye lagi tpi aku cndiri tk tao knape susa sgt nak terime dye balek hye shah , kalau kau bace neyh , aku nk kau tao yg aku syg kan kau tapi aku tk bley terime kau lagi , skarang kau da ade peganti aku ritee ? kau couple dgn akk aku sendiri ritee ? lantak kau lha , aku malas nk kacau hubungan org , aku pon daa ade hidup baru :) ! aku tk kesah pon kau curang dgn aku ~ aku cume saked aty bile kau daa maen perasaan bnyak perempuan ! yee aku mngaku , aku jelez tgk kau ade peganti aku , haha , kalau aku jelez pon tk ke mane . kau daa bahagia dgn dye ! aku harap kau tk lupe aku . and aku harap perempuan tu dpt happy kan kau mcm mne aku happy kan kau ! aku tk kan lupe kan sume kenangan aku dgn kau ~ bende yg paling aku tk bley lupe waktu bersama dgn kau ade lha ... jeng jeng jeng !! time kite tgk cite upin&ipin same same , aww kau cite kat aku mcm kau jee yg berlakon , haha ! kau sweet syg kau sweet !! tpi ..... sume daa terlambat ~ maafkan aku kalau ade buat kau saked atyy ~ hope kau happy dgn life baru kau :')

freshyy ! :)

hollo peeps ! errr , new blog >.< ~ segan lha nk ckp dgn kauorg , haha . hmm ~ aku cndiri pon tk tao nk post ape ~ kauorg bley tk tlg aku cantikkan ini blog ? aku tk pandai doh ! ala tolong lha tolong lha ! please *sambilbuatmukesimpati* hewhew ~ kalau tk nk tolong pon ajar aku jadi lha kan ? e'eleh nk ckp aku stalker pulak , aku nk ade blog cntik cam korang gak doh ~ alaa , bley kan ? aku daa tgk toturial kat youtube tapi satu haram pon aku tk paham , haha ~ ala weyh please >.< ! i need your help ~ kau baek ken ? ken ? hewhew ~ kay lha neyh je kot aku nk post ! len kali aku post lgi erk ? 



okay byebye !! muachxx :* ~ aileppppchiuuu