0 height=532 style='position:absolute; left66%; top:1px; width:15; height:532px;'>0>

Monday, 19 December 2011

Shahrol Nizam

heyy peeps , neyh rina nk cerite pasal bf rina yg dulu . tk dulu sgt lha , haha ~ kiteorg baru je break ^^ !! hmm , kalau ikut kan hati mmg aku syg dye lagi tpi aku cndiri tk tao knape susa sgt nak terime dye balek hye shah , kalau kau bace neyh , aku nk kau tao yg aku syg kan kau tapi aku tk bley terime kau lagi , skarang kau da ade peganti aku ritee ? kau couple dgn akk aku sendiri ritee ? lantak kau lha , aku malas nk kacau hubungan org , aku pon daa ade hidup baru :) ! aku tk kesah pon kau curang dgn aku ~ aku cume saked aty bile kau daa maen perasaan bnyak perempuan ! yee aku mngaku , aku jelez tgk kau ade peganti aku , haha , kalau aku jelez pon tk ke mane . kau daa bahagia dgn dye ! aku harap kau tk lupe aku . and aku harap perempuan tu dpt happy kan kau mcm mne aku happy kan kau ! aku tk kan lupe kan sume kenangan aku dgn kau ~ bende yg paling aku tk bley lupe waktu bersama dgn kau ade lha ... jeng jeng jeng !! time kite tgk cite upin&ipin same same , aww kau cite kat aku mcm kau jee yg berlakon , haha ! kau sweet syg kau sweet !! tpi ..... sume daa terlambat ~ maafkan aku kalau ade buat kau saked atyy ~ hope kau happy dgn life baru kau :')

4 comments: